vrijdag 31 oktober 2008

Halloween

Vandaag is het dan zover Halloween, en wat voor een, voel me honds en honds beroerd mijn hoofd klapt bijna uit elkaar heb al 5 dagen hoofdpijn en het wil maar niet zakken en Aimee is zo verward als het maar zijn kan, het kind kan er ook allemaal niets aan doen hoor ze is gefrustreerd over iets op school en ze wil het me niet zeggen, nu word ze bijna 5 en voelt ze zich groot ik hou zoveel van haar maar het is zo verschrikkelijk moeilijk op het moment lijkt wel of alles tegelijk komt.'

Nog een leuk halloween knutsel-idee

Maar nu even wat leuks mijn grote kleine meisje wordt volgende week 5 jaar een super grote meid al ze is al helemaal zenuwachtig over haar feestje.

ze krijgt van ons iets heel moois en van een goede vriend krijgt ze ook hetgen wat ze zo graag wilde hebben, met haar verjaardag zal ik zeker alle foto's en cadeaus laten zien.

mijn mooie kleine meisje

Liefs,

donderdag 30 oktober 2008

Bijna Halloween

Het is bijna zover hihihiii HALLOWEEN

Ik weet dat het gek klinkt maar ik heb er wel wat mee dat griezelige, geesten enz ben ik nou raar???????
Hier wat voorbeelden die ik zeker een keer wil gaan liften


Mits mijn hoofdpijn is gezakt morgen gaan Aimee en ik met Laura en Lynn Halloween vieren in dordrecht in de halloweentuin hihihihi
Ben wel heel benieuwd hoe dat gaat worden dan, ik hoop van harte dat mijn hoofdpijn dan eindelijk is gezakt want na 4 dagen ben ik het wel spuugzat,
Ben vandaag ook met Aimee haar uitnodigingen begonnen, moren moet Aimee mij even helpen hihihihihi en het uiteindelijke resultaat zal ik zeker hier op mijn blog zetten.
Ook moet ik nog een aantal nieuwe artikelen in de winkel zetten. dus hou de winkel in de gaten.
liefs,

woensdag 29 oktober 2008

Vandaag een lekker relax daagje

Gisteren is mijn hoofdpijn begonnen en is helaas nog niet over en ik baal ervan want het schiet zo niet echt op is het het een niet dan het ander wel.

Maar in ieder geval hebben Aimee en ik het vandaag even lekker relax aan gedaan, uit school even wat boodschapjes gedaan en toen lekker thuis bij de kachel, eerst even wat HH klusjes gedaan en toen samen met een warme thee de film MONSTERHOUSE gekeken en moet zeggen een hele leuk film maar ook best spannend hihihihi op een gegeven moment hoorde ik een gil ging ik kijken zat Aimee met haar hoofd onder de dekens want ze vond een bepaals stukje eng hihihihihi

Nadat de film was afgelopen hebben we nog samen pepernootjes gebakken heerlijk die lucht in huis van ver gebakken pepernoten mmmmmmmm
toen heeft Aimee nog een hele grote prak met bloemkool op dus ik ben helemaal trots op dat meisje

Nu ga ik zo lekker proberen te slapen en hopen dat die hoofdpijn nu eens gaat afzakken, meer nieuws morgen.

Liefs.

maandag 27 oktober 2008

de eerste dag van de week

Zo vandaag weer maandag, de eerste dag van de week hihihihi.
Morgen een paar dingen regelen voor Aimee haar verjaardag en woensdag ook nog wat cadeau's halen voor Aimee van een vriend van ons hij is voor zijn werk weg en kon dat niet regelen.
Dan taart bestellen , je kan niet vroeg genoeg zijn natuurlijk hihihihi
Dan de uitnodigingen snijden en schrijven en op de bus, dan nog wat bestellingen klaar maken, vervolgens deze week nog lijstje maken voor verjaardags boodschappen en ga zo maar door oja ook nog inpak papier halen en inpakken.
druk druk druk dus
zal van de week even foto's maken van mijn bezigheden hahahahaha


Liefs,

zondag 26 oktober 2008

vandaag kinderverjaardag gehost

Vandaag had ik een kinderverjaardag waar ik een workshop zou geven,
Kwam binnen even lekker een bakkie thee gedaan en kennisgemaakt met de kids, toen alle spullen klaar gelegd en toen vertelde Mel wat ze gingen maken de meiden snapte er niets van natuurlijk tot ze het voorbeeld zagen en er werd gelijk enthousiast gereageerd,
Ze hadden voor ik kwam een leuke fotoshoot gehad zodat ze thuis ook met nieuwe foto's aan zouden komen.
UIteindelijk toen ze gingen zitten begon ik met het uitleggen van wat ze moesten doen, nadat ze alle vierkantjes hadden geplakt zijn we begonnen met de linten nadat dat was gebeurd konden ze verder met het decoreren van de jacobsladder (toverboekje)
Omdat het meeste nog nat was liep het boekje niet zoals het zou moeten, maar toen de meiden klaar waren met versieren en foto's plakken was alles droog en konden ze de boekjes laten "lopen".

Naar mijn idee waren de dames heel blij met hun boekje en hebben ze ook genoten van de middag (van 14.00 tot 18.30)

Foto's volgens snel want die moet ik eerst nog krijgen hihihihihi

Liefs,

zaterdag 25 oktober 2008

Even een stukkie over donderdag,vrijdag en zaterdag

Donderdag hebben Aimee en ik een superleuke dag gehad, we waren door Eline en haar kids en man uitgenodigd om een daagje mee te gaan naar de dierentuin voor Aimee's verjaardag helemaal super aangezien AImee onwijs kan genieten van de dierentuin, Hier een paar foto's komen er nog meer maar die heeft Eline nog op haar camera staan dus die hou je tegoed

Aimee en Pepita

Stokstaartje

Toekan volgens mij

Xander, Pepita em Aimee
Aimee
Aimee
Babygiraffe
Vrijdag zijn AImee in ik bij Sandra, Danyce en Nikela geweest de meiden vonden het heel leuk om te spelen en Sandra en ik hebben lekker zitten kletsen enz
Vandaag veel klaargezet voor de Jacobsladder workshop morgen op het kinderfeestje van Mel nu nog bezig de vierkantjes te snijden pfffffffffffffff wat een werk hihihihi, vandaag ook nog bij mijn broertje geweest was wel super om hem even te zien.
Morgen zet ik hier het verslag wel neer
ga nu even verder en tot morgen
Liefs,

woensdag 22 oktober 2008

workshopdag melkpakje herfststijl

Vandaag had ik een kinderworkshop echt heel erg gezellig maar pfffffffffffffffffff ben helemaal op nu, merk toch wel dat al die tripjes naar het ziekenhuis niet in mijn koude kleren gaan zitten.
Maar de workshop was heel erg gezellig het waren er met aimee erbij nu 4 ivm de vakantie
we hadden
Sanne
Floortje
Danyce
Aimee
Ze hebben een melkpakje gemaakt in herfst stijl, nu werd dat herfst gebeuren het niet echt hoor ze hebben lekker zitten kleuren, plakken e.d. en ze hebben hem allemaal afgemaakt, ook hebben ze nog lekker zitten spelen en zitten kleuren
hier wat foto's van het gebeuren

De meiden met hun creaties

de meiden op de bank

en kleuren maar

en de tweeling ook

Liefs,

dinsdag 21 oktober 2008

weer een baaldag

Nou dacht dat ik het gisteren wel gehad had , maar nee hoor vandaag ook zo'n lekkere baaldag, zit er even helemaal doorheen, heb nergens geen zin in, vanmiddag nadat ik uit het ziekenhuis kwam even een behoorlijk dip gehad en die zet helaas nog steeds door. Dus nu geen lang bericht oid ik duik zo lekker onder de douche en vandaaruit mijn bed in de hele wereld kan me op het moment gestolen worden. heb het echt even met alles helemaal gehad.



zondag 19 oktober 2008

Alweer zondag

En toen was het alweer zondag, gisteren de workshop gehad van Creatingmemorys en moet zeggen ik vond het heel erg leuk hoop dat de andere meiden het ook vonden.

Marianne en ik waren om ongeveer 9 uur bij Eline de spullen uit de auto gehaald en toen naar het station toe om gesina en Laura te halen, Ria kon helaas niet.
toen even het voorstelrondje en een bakkie thee/koffie met appeltaart (zelf gebakken)
toen de pakketten uitgedeeld en vervolgens begonnen met het eerste interactieve element de schuif, toen de kersttekst gemaakt en als laatste het pop-up kado de ander waren al stukken verder gekomen en hadden zelfs de voorkant al af .
De workshop zou tot 16,00 duren maar om 7 uur gingen marianne en ik weg bij Eline
Al met al een leuke geslaagde dag vond ik, (hoop de andere ook)
hier nog wat foto;s

Marianne en Laura aan de scrap

En Eline die uitlegt hoe het moet

Gesina aan het opletten ivm het pop-up kado

Marianne en Laura nog steeds druk bezig

Gesina en de bigbite

Liefs,

vrijdag 17 oktober 2008

bijna workshopdag

Hoi hoi

kan bijna niet wachten morgen is het zover de workshopdag,
De 1ste echte workshopdag van Creatingmemorys spannend spannend
Gisteravond kreeg ik nog een telefoontje van Laura op half 10 's avonds wat ze mee moest nemen, ze waren net terug in nederland bij haar schoonouders en ze moest even bellen hihihihi.

Van Gesina en Marianne begreep ik ook al dat ze er heel veel zin in hadden dus kan niet beter, Ik hoop alleen dat mijn lichaam een beetje mee wil werken want dat is nog even puin.
A.s woensdag heb ik een kinderworkshop melkpakjes maken in herfststyle leuk 2 groepen van 5 kids 's ochtends en 's middags een groepje heel erg leuk en dan zondag een workshop bij een meisje die haar feestje geeft eerst krijgen de meiden een fotoshoot en vervolgens gaan ze die scrappen in een toverboekje (jacobsladder)

dus as week behoorlijk druk hihihihihi dan nog een middagje naar Sandra toe lekker bakkie thee gaan drinken en dan kan Aimee lekker met danyce spelen en met Nikela natuurlijk.

Liefs,

donderdag 16 oktober 2008

Bijna weekend

Vandaag niet veel gebeurd, voelde me wat beter dus heb in huis de nodige dingen gedaan (de keuken, wc, woonkamer en een gedeelte van Aimee haar kamertje) dus eigenlijk te veel.

Ook nog heen en weer gefiets van en naar school en om 17.15 naar het zwembad, daar even een warme choco gedronken en even kijken hoe aimee het deed en ja hoor mijn kleine bijna 5 jarige meisje kan zwemmen hihihihhi ( ze zit al in badje 3 hoor)

Vanavond nog even zitten mini-loco'en met haar en toen naar bed ik even mijn blog doen en dan duikt mama er ook in heerlijk onder de warme dekens tv kijken
Morgen weer een nieuwe dag

tot morgen

Liefs,

mijn LO Halloween

Ik had gezegt dat ik niet snel zou slapen en klopt hoor heb eerst een tijdje achter de laptop gezeten toen tv gekeken en later ben ik maar gaan scrappen, dus heb mijn HALLOWEEN LO ook gemaakt. Hij is nog niet helemaal af moet hem nog wat bewerken morgen met daglicht maar hier is dan al de foto van hoe hij er nu uitziet


Liefs,

woensdag 15 oktober 2008

halloween LO's van Aimee

Zo vandaag was het weer een lekkere hectische dag, eerst vanochtend Aimee naar school gebracht, thuis gekomen eerst even op de bank gaan leggen want iedere beweging is eigenlijk te veel en te zwaar, nadat ik wat bijgekomen was even de was gedaan en gestreken, toen even mail gedaan en gekeken naar div. forums toen eten klaar gezet op de tafel en toen die kleine wezen halen van school,
nadat we gegeten hadden hebben we foto's gemaakt van ons met een heksenhoed en pompoen en spin dat was we heel erg lachen.
Hier zijn wat foto's:





Nadat we de foto's gemaakt hadden hebben we ze nagekeken en naar de fotowinkel gebracht om ze in 1 uur weer te hebben (erg he)
Nadat we ze weggebracht hadden zijn we naar de verjaardag van Sanne en Floortje gegaan, aimee haar vriendinnetjes vanaf de peuterspeelzaal, de meiden zijn vandaag al 5 geworden.
Nadat we daar vandaan gingen, zijn we naar de foto zaak gegaan om de foto's te halen, en heb ik alle spullen gepakt om te gaan scrappen, door de lange dag zag ik het niet meer echt zitten om ook te scrappen dus heeft aimee lekker alleen zitten doen en dit zijn de LO's van Aimee


Deze heb ik nog wel gemaakt voor het designteam de eerste opdracht

nu ligt Aimee lekker op haar bedje en ik ook met het lappie op mijn schoot hihiihih.
voorlopig slaap ik nog wel niet maar lekker liggen is ook beter nu anders blijf ik heen en weer rennen.

Liefs,
Debbie

Engels onderzoek

Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gepletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.


liefs,

dinsdag 14 oktober 2008

Bijna zaterdag

het is bijna zaterdag spannend dan is de eerste workshop van de winkel, we gaan een interactief kerstalbum maken, als je op de http://www.creatingmemorys.nl/ kijkt en dan onder het kopje workshops en interactief kerst album dan zie je wat we gaan maken, er zijn nog 4 plekjes over dus wie zin en tijd heeft is welkom.


De kosten zijn € 35,00 voor de hele dag inclusief alle materialen en eten en drinken, opgeven kan via info@creatingmemorys.nl


De workshop wordt gegeven door Eline Zegers. Het papier is van Imaginisce.












De hele dag lekker rustig aan gedaan, vanochtend naar de dokter met Aimee ze heeft wat bij haar oogje en daar hebben we nu een zalfje voor gehad, ze was al bang dat ze met haar verjaardag een heel dik oog zou hebben. Maar de dokter heeft gezegt dat ze er met haar verjaardag af zal zijn ( ze is 9 november jarig hihihihi).
Daarna moest ik zelf naar het ziekenhuis toe en daar kwam ik nogal beroerd van thuis dus oen ik tuiskwam even lekker op bed gaan liggen en om 14.45 die kleine weer uit school wezen halen.
Vanmiddag lekker met haar zitten zoeken naar een leuke traktatie en we hebben hem gevonden en nee ik ga nog niet zeggen wat hihihii, laat het hier wel zien als we ze gemaakt hebben.
Ook ben ik aan het verzinnen voor een aftelkalender maar heb helaas nog niets in mijn hoofd en uitnodigingen zodra ik ze gemaakt heb laat ik het hier zeker zien.

Nu ga ik zo lekker slapen want morgenochtend gaat de wekker weer, nog een paar dagen en dan lekker herfstvakantie heerlijk lekker wat langer op bed hoewel ik dinsdag gewoon om 9 uur weer in het ziekenhuis moet wezen.

nou welterusten allemaal morgen krijg je hier de uitwerkingen van de halloween lo's te zien die Aimee en ik morgen gaan maken en mijn voorstelpagina van mijn DT.

Liefs,