woensdag 15 oktober 2008

halloween LO's van Aimee

Zo vandaag was het weer een lekkere hectische dag, eerst vanochtend Aimee naar school gebracht, thuis gekomen eerst even op de bank gaan leggen want iedere beweging is eigenlijk te veel en te zwaar, nadat ik wat bijgekomen was even de was gedaan en gestreken, toen even mail gedaan en gekeken naar div. forums toen eten klaar gezet op de tafel en toen die kleine wezen halen van school,
nadat we gegeten hadden hebben we foto's gemaakt van ons met een heksenhoed en pompoen en spin dat was we heel erg lachen.
Hier zijn wat foto's:

Nadat we de foto's gemaakt hadden hebben we ze nagekeken en naar de fotowinkel gebracht om ze in 1 uur weer te hebben (erg he)
Nadat we ze weggebracht hadden zijn we naar de verjaardag van Sanne en Floortje gegaan, aimee haar vriendinnetjes vanaf de peuterspeelzaal, de meiden zijn vandaag al 5 geworden.
Nadat we daar vandaan gingen, zijn we naar de foto zaak gegaan om de foto's te halen, en heb ik alle spullen gepakt om te gaan scrappen, door de lange dag zag ik het niet meer echt zitten om ook te scrappen dus heeft aimee lekker alleen zitten doen en dit zijn de LO's van Aimee


Deze heb ik nog wel gemaakt voor het designteam de eerste opdracht

nu ligt Aimee lekker op haar bedje en ik ook met het lappie op mijn schoot hihiihih.
voorlopig slaap ik nog wel niet maar lekker liggen is ook beter nu anders blijf ik heen en weer rennen.

Liefs,
Debbie

1 opmerking:

Romy zei

Ik vind ze super geworden.

De foto's zijn echt gaaf!