dinsdag 14 oktober 2008

Bijna zaterdag

het is bijna zaterdag spannend dan is de eerste workshop van de winkel, we gaan een interactief kerstalbum maken, als je op de http://www.creatingmemorys.nl/ kijkt en dan onder het kopje workshops en interactief kerst album dan zie je wat we gaan maken, er zijn nog 4 plekjes over dus wie zin en tijd heeft is welkom.


De kosten zijn € 35,00 voor de hele dag inclusief alle materialen en eten en drinken, opgeven kan via info@creatingmemorys.nl


De workshop wordt gegeven door Eline Zegers. Het papier is van Imaginisce.
De hele dag lekker rustig aan gedaan, vanochtend naar de dokter met Aimee ze heeft wat bij haar oogje en daar hebben we nu een zalfje voor gehad, ze was al bang dat ze met haar verjaardag een heel dik oog zou hebben. Maar de dokter heeft gezegt dat ze er met haar verjaardag af zal zijn ( ze is 9 november jarig hihihihi).
Daarna moest ik zelf naar het ziekenhuis toe en daar kwam ik nogal beroerd van thuis dus oen ik tuiskwam even lekker op bed gaan liggen en om 14.45 die kleine weer uit school wezen halen.
Vanmiddag lekker met haar zitten zoeken naar een leuke traktatie en we hebben hem gevonden en nee ik ga nog niet zeggen wat hihihii, laat het hier wel zien als we ze gemaakt hebben.
Ook ben ik aan het verzinnen voor een aftelkalender maar heb helaas nog niets in mijn hoofd en uitnodigingen zodra ik ze gemaakt heb laat ik het hier zeker zien.

Nu ga ik zo lekker slapen want morgenochtend gaat de wekker weer, nog een paar dagen en dan lekker herfstvakantie heerlijk lekker wat langer op bed hoewel ik dinsdag gewoon om 9 uur weer in het ziekenhuis moet wezen.

nou welterusten allemaal morgen krijg je hier de uitwerkingen van de halloween lo's te zien die Aimee en ik morgen gaan maken en mijn voorstelpagina van mijn DT.

Liefs,

1 opmerking:

Miranda zei

tipje voor je Debbie er zit een spellingscontrole bij het berichten plaatsen. (want dit keer zitten er veel typfouten in). Maar ik kan het lezen hoor!
Beterschap en geniet van de herfstvakantie!