zaterdag 9 januari 2010

Receptenboekje

Mijn zusje woont in Griekenland op het eiland Corfu, we zijn daar in de herfstvakantie geweest en heb ik mijn zus na 1,5 jaar eindelijk weer gezien, en mijn neefje en zwager. Een vriendin van mij is helemaal weg van grieks eten en dan vooral van de Tzatziki dus die vroeg of ik wat recepten mee wilde nemen uit griekenland en ja tuurlijk wilde ik dat wel doen mijn zusje heeft een eigen eettentje daar dat heet Platia Liatikon dus als jullie eens op Corfu komen ga dan zeker naar Lefkimmi en ga daar wat eten ze zijn absoluut niet duur (pita gyros €1 50) maar om even terug te komen op Sandra ik heb dus recepten mee genomen bij mijn zus vandaan en heb daar voor Sandra een receptenboekje van gemaakt er staan er nu een paar in maar kan aangevuld worden.

Hier zijn de foto's:


Sandra en haar man vonden het een heel leuk boekje en ze waren er blij mee (gelukkig maar)

Liefs,

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat gaaf dat je zus daar woont,alleen helaas zie je der dan niet vaak,dat is wel weer een nadeel,je recepten boekje is superleuk geworden en de recepten zullen ook wel erg lekker zijn,fijne avond,lieve groet Joke.

chantal zei

hoi debbie
wat een erg leuk idee zeg:)
vind je beokje echt super mooi geworden;)
groetjes chantal

Stempelientje zei

Debbie,wat fijn dat je je familie weer hebt gezien!
En wat een i tzettend gaaf boekje heb je gemaakt,ik zou er bijna trek van krijgen! En dat zegt wat,want ik hou helemaa niet van grieks eten!! :)
En bedankt voor je reactie op mijn blog,en er is nog hoop misschen,mijn meisje vond vorig jaar het ijs ook echt helemaal niks!!!