woensdag 2 januari 2013

verbouwen en opruimen

Onze dochter Aimee wordt ook steeds groter, ze ligt in  een kamer die grenst aan  de woonkamer (gescheiden door een soort 2 openslaande deuren) dus ons plan was om Aimee naar de balkon kamer (lees scrapkamer) te doen en dan gelijk haar kamer tienerproof te maken, en dan de scrapkasten  naar de achterkamer  en dan zodra alles van Aimee alles weg is  de eetkamer tafel naar de achterkamer te  doen zodat we een grotere woonkamer krijgen die   dus ook nog af te sluiten is van de woonkamer door de deuren. Ook zouden we de kasten die we over hebben (nog van mijn online winkel)  in onze slaapkamer  zetten zodat we meer kast/opbergruimte gaan creeeren  (is toch wel klein een appartement met een gezin).

Nu is de balkon kamer zo goed als leeg dus die kan gestuct worden  daarna verven en nieuw laminaat erin en dan in gaan richten, we hebben alle spullen al binnen behalve de decoratie nog niet.  de kasten staan voorzien van deuren in onze slaapkamer en de scrapkasten ook voorzien van deuren staan nu op zijn plek in Aimee haar (oude) slaapkamer, morgen heerlijk alles uit gaan zoeken en dan  snel verder in Aimee haar nieuwe kamer zodat het ook snel  in orde gaat komen, dan heeft Aimee in haar oude kamer nog  3 kasten waarvan er nog 2 in onze slaapkamer gaan komen (maar eerst een inbouwkast eruit slopen)  dus dan hebben we echt onwijs veel opbergruimte. Foto's volgen zodra alles klaar is. We zijn 31 december begonnen en  we lopen al een dag voor op schema dus proberen vol te houden. Morgen ga ik dus  de scrapspullen uitzoeken  en wat ik niet meer gebruik dat gaat weg  en daarna ga ik verder met  het behang eraf te halen dus  we zijn lekker bezig in 2013.


Liefs

1 opmerking:

Marlieke zei

Wauw dat klinkt inderdaad alsof jullie al veel werk verzet hebben. Goed bezig! Hou vol! Wat zullen jullie er iets moois voor terug krijgen.