vrijdag 11 mei 2012

Wat scrapprojecten

Gisteren had ik ineens zin om weer eens te freubelen  en dit is het resultaat het bootje en het zeilschip he ik wit en blauw geverfd id nog niet helemaal af  dus het eindresultaat komt nog, het fotolijstje heb ik vorig jaar gemaakt  voor de schoolcrea als voorbeeld.

Heb dit leuke OCEAN  boekje ook gemaakt was gewoon lekker makkelijk, hoefde ik niet echt bij na te denken.

En dit leuke enveloppen-boekje was even een werk en vereiste van mij best wat inspanning want echt nadat ik in het ziekenhuis gelegen heb  is het nog niet echt beter met me helaas.



 De binnenkant en de eerste envelop

De 2 lo-tjes voor in de enveloppen


Een een close-upje


De 2 volgende envelopjes


en de 2 lo's  voor in de  envelopjes


en de laatste 2 envelopjes


en de laatste LO'tje  


En Aimee heeft deze 2 gemaakt 






Liefs,

woensdag 9 mei 2012

Laatste 2 delen ook uit

Zo ondertussen ook deel 5 en 6 uit, en wat een gave serie, Baal er van dat dat er niet meer delen zijn.


Mijn volgende serie is van Alyson Noel,  De onsterfelijken dat zijn ook 6 boeken.

Liefs,

zondag 6 mei 2012

en deel 3 en 4 ook uit (schaam schaam)





Deel 3  schaduwkus





En deel 4  Bloedbelofte


Moet zeggen dat het een behoorlijk spannende serie vindt  en kan ook niet wachten tot ik de laatste 2 boeken heb gelezen

Liefs

zaterdag 5 mei 2012

Deel 2 IJskoud


Ondertussen deel 2 ook uit hihihi, lezen gaat lekker op het moment gelukkig,


vrijdag 4 mei 2012

Opruimen en mijn 2e hobby

Op het moment zit ik nog steeds niet lekker in mijn vel helaas,  ben nog heel snel moe en heb ontzettende pijn in mijn gewrichten, heb s morgens zo'n moeite met opstaan omdat mijn  knieen  gewoon niet willen, lijkt 's morgens wel of ze  van beton zijn dat zelfde geldt voor mijn polsen, vingers en  ellebogen.
Moet  maandag over een week naar de reumatoloog dus ben benieuwd,
Maar goed, als ik dan eenmaal op ben  ga ik ook gelijk wat doen, anders ga ik zitten en omdat ik zo moe ben val ik  op de bank in slaap. Dus mijn project was elke dag een kamer aan te pakken  en vandaag was de scrapkamer aan de beurt, ik hoop dat als die opgeruimd is  ik weel een beetje de moed krijg om te gaan beginnen.

En dan mijn 2e hobby lezen omdat ik vaak niet kan slapen ivm de pijn aan mijn gewrichten heb ik ondertussen al weer heel wat boeken gelezen. Ik ben nu bezig met de serie Academicus Vampyrus en heb deel 1 ondertussen al uit en deel 2 ligt te roepen naar me, heb alle 6 de delen dus ben nog even bezig.



Ook heb ik pas alle 4 de delen van  Twilight uit, ook een geweldige serie.






Liefs,

woensdag 2 mei 2012

De tulpenbollen op Flakkee

Dat heb ik weer ga ik een dagje naar Flakkee, naar mijn vader en broertje, neem ik mijn mooie nieuwe fototoestel mee om  foto's te maken van Aimee tussen de tulpen vergeet ik mijn geheugenkaartje. Gelukkig had ik mijn telefoon bij me en daar heb ik een hele leuke app op staan  en deze foto's heb ik daarmee gemaakt.




Binnenkort  komt er weer wat werk van me op mijn blog te staan, maar ben 4 weken geleden heel erg ziek geworden dat resulteerde in een week ziekenhuisopname  dus was daar al 2 weken mee bezig en heb  voor mezelf  de twee weken erna bewust een pauze opgelegd dus met mijn werkgever om de tafel gaan zitten dat ik echt even tijd voor mezelf moest nemen en gelukkig  was hij het daarmee eens.  Volgens de specialist heeft het niet veel gescheeld of ik had aan de beademing gemoeten.

Gelukkig gaat het nu een stuk beter, maar ben nog wel veel moe en al mijn gewrichten doen nog pijn.
Maar goed  er komt dus binnenkort meer op mijn blog

Liefs,