woensdag 2 mei 2012

De tulpenbollen op Flakkee

Dat heb ik weer ga ik een dagje naar Flakkee, naar mijn vader en broertje, neem ik mijn mooie nieuwe fototoestel mee om  foto's te maken van Aimee tussen de tulpen vergeet ik mijn geheugenkaartje. Gelukkig had ik mijn telefoon bij me en daar heb ik een hele leuke app op staan  en deze foto's heb ik daarmee gemaakt.
Binnenkort  komt er weer wat werk van me op mijn blog te staan, maar ben 4 weken geleden heel erg ziek geworden dat resulteerde in een week ziekenhuisopname  dus was daar al 2 weken mee bezig en heb  voor mezelf  de twee weken erna bewust een pauze opgelegd dus met mijn werkgever om de tafel gaan zitten dat ik echt even tijd voor mezelf moest nemen en gelukkig  was hij het daarmee eens.  Volgens de specialist heeft het niet veel gescheeld of ik had aan de beademing gemoeten.

Gelukkig gaat het nu een stuk beter, maar ben nog wel veel moe en al mijn gewrichten doen nog pijn.
Maar goed  er komt dus binnenkort meer op mijn blog

Liefs,

3 opmerkingen:

Annelies zei

Jee meis, dat is even schrikken. Gaat het nu wel weer goed met je??? Leuke foto's heb je gemaakt (en leuk bewerkt!!).

Sterkte en beterschap!

Marlieke zei

Oh wat vervelend! Zowel het vergeten van je geheugenkaart als je ziekenhuisopname. Goed dat je even aan jezelf hebt gedacht de weken erna! Hier nog een persoontje die in het ziekenhuis opgenomen is.....nadat mijn dochter zes weken geleden in het ziekenhuis werd opgenomen, was ik vorige week woensdag aan de beurt :-(. Dat zijn geen leuke dingen. Ik wens je sterkte met je herstel en doe rustig aan!

Jacqueline zei

Hoi Debbie,

Prachtige foto's en dat met je telefoon! Verder schrok ik een beetje over je ziek zijn in combinatie met ziekenhuis... Fijn te lezen dat het nu wat beter gaat en dat je werkgever zo met je meeleeft en meewerkt.
Liefs, Jacqueline