woensdag 23 juni 2010

even een berichtje van mijn kant

Als eerste iets over de duif die aan het broeden was, de laatste keer meldde ik (4 mei) dat de duif eitjes had op een gegeven moment was de duif weg en de eitjes, balen natuurlijk want ja had leuk geweest, maar tot mijn verbazing was ze zo'n 2 weken geleden ineens weer terug en gisteravond toen ik keek was ze weg dus snel in het nestje kijken en ja hoor 2 kleine duifjes. Heel erg vertederend natuurlijk.



Voor de rest heb ik eindelijk weer eens gescrapt heb het moviepark boekje gemaakt van ons bezoek in 2009, 28 mei zijn we weer geweest dus er komt nog een boekje aan ( is allemaal heel simpel gehouden want het is een boekje vanuit Aimee's gedachten, ze heeft gezegt waar en wat ik moest opplakken. Ook heb ik het doosje met albumpje voor mijn neefje in Corfu gemaakt en een boekje voor mijn zus over onze laatste vakantie daar, ook het Corfu-album van aimee is eindelijk af dus ben wel druk geweest al met al, foto's volgen zo spoedig mogelijk,

Ben nu bezig met een cadeau voor de juffen van Aimee voor de juffendag die a.s. dinsdag gehouden word en ook bezig met het afscheidscadeau van de klas voor de juffen, Ook even leuk om te vertellen: Aimee gaat over naar groep 4 Ik ben helemaal trots op mijn kleine meisje. Ze is de jongste van de klas (9 november pas 6 geworden).

Oja nog wat mijn travel-journal is ook af tenminste, hij moet nog beplakt worden aan de buitenkant maar dat doe ik pas als we weer thuis zijn want ben bang dat hij anders beschadigt. (foto's volgen ook snel)

nou dit was het weer even zal voor mijn vakantie de foto's nog plaatsen, want over een goede week ben ik even lekker drie weken aan het bijkomen in Corfu

Liefs,

1 opmerking:

Annelies zei

Hey, leuk dat je mijn blog nu volgt! Mooie taarten maak je trouwens!!