dinsdag 4 mei 2010

Taart en een kaartje

Het duifje wat zit te broeden (zie vorige post) heeft nu twee eitjes ben heel benieuwd wanneer ze uitkomen, zodra ze uitgekomen zijn laat ik zeker een foto met de babyduifjes zien.

Ook heb ik een kaartje gemaakt en een taart voor een 5-jarig vriendinnetje van me.
De laatste tijd heb ik niet echt veel scrap of kaartenmaakzin, heb even geen inspratie terwijl er toch echt nog genoeg te maken en te doen is, ik heb een aantal nieuwe spullen binnen en heb echt wel de behoefte om iets creatief te doen maar het lukt me gewoon niet, persoonlijke en medische ellende is wel het grootste minpunt waardoor ik gewoon niet veel doe.

Liefs,

9 opmerkingen:

Anneke zei

Ooh, die taart!
Die ziet er prachtig en lekker uit :D
Je kaartje is ook heel mooi
Groetjes Anneke

Lischa zei

wauw die taart is echt geweldig,mmmmmmm lekker
zonde om op te eten eigenlijk.

leuk kaartje ook vooral die vogeltjes.

Jolara zei

wat ontzettend gaaf !

lies zei

Wat een leuke taart zeg.
Zal vast heerlijk gesmaakt hebben.
En je kaartje is ook weer leuk geslaagd.

Liefs Lies

chantal zei

wouw wat een gafe taatr zeg en dta kaatrje is oko erg leuk
hoop dta het gau beter gaat
liefs chantal

Marlieke zei

Mmmmmm wat een mooie en lekkere (denk ik tenminste) taart! leuk gedaan zeg! Rot om te lezen dat het niet zo best met je gaat. ik hoop dat je je snel beter voelt en weer inspiratie hebt! Wanneer ging je naar Griekenland?

Mireille zei

Wat een fantastische taart... Amber is helemaal wíld van lieveheersbeestjes.. zou ze geweldig vinden. Ik wou dat ik dat kon. Dank voor je berichtje.. Grappig is ie hè? Al moet ik zeggen.. dat gezien mijn huidige gezondheidstoestand ik wel even moet slikken zo af en toe O.o
Nou.. zing ze.. en hou van haar!
=)

Mireille zei

haha.. kan me niet voorstellen dat het makkelijk is.. kan nog geen ei koken ;)
=)
Tja... herkenbaar.. vorig jaar mijn man op het randje.. nu is het mijn beurt.. maar het is dan toch ook wel positief.. en lief.. en ik word er blij van.. =0)

Tessa Tegendraads zei

Hee debbie... als je lang genoeg wacht komt de scrapzin vanzelf terug (na anderhalf jaar ofzo in mijn geval ;-P ) Het taartje ziet er super uit, kun je toch ook lekker je creativiteit in kwijt??

xx Tessa