vrijdag 3 april 2009

Nieuwsbrief April

Hallo Allemaal

Het is alweer April en helaas is er in maart geen nieuwsbrief geweest, dat kwam door diverse redenen, een ervan is dat ik behoorlijk ziek geweest ben en nog steeds en dat ik daardoor de moed en puf niet had om veel te doen, helaas was ik daardoor op het forum ook minder aanwezig maar meiden super dat jullie het door hebben gezet hoor.

Maar we zijn weer terug en we gaan ervoor, heb diverse nieuwe artikelen binnen gehad van DCWV hele mooie lijnen en ze komen dit weekend in de winkel te staan, tevens hebben een paar leden van het DT hun werk ingestuurt en dat word ok van het weekend geplaatst.
In maart bestond de winkel1 jaar en mede door de reden die ik hierboven heb neergezet is dit geheel voorbij gegaan maar tot 10 april krijg je 10% korting als je de code 1jaar intoetst bij kortingscode.

Ook hebben we deze maand weer een wedstrijd, een hoe kan het ook anders een PAAS-wedstrijd je kan tot 20 april een foto van je werk insturen dat mag een LO een kaart een werkstuk , een ei gepimpt zijn of wat je ook maakt de enige regel die ik heb is je moet kunnen zien dat het met pasen te maken heeft.

Succes ermee als er 3 inzendingen zijn gaat de wedstrijd door anders vervalt hij helaas.

Groetjes Debbie

Bezoek de webwinkel.
We live as long as we are remembered

Liefs,

Geen opmerkingen: