maandag 23 januari 2012

Behoorlijk wat kaartjes gemaakt



Vandaag naar de tandarts geweest en er moest getrokken worden, (behoorlijk pijnlijk) , nadat ik thuis kwam had ik eigenlijk nergens geen zin in, lezen  deed mijn  kaak bonken, ben bezig met een project voor de bruiloft van mijn broer, maar dat is priegelwerk en dat trok ik ook even echt niet. En  toen dacht ik  even wat kaartjes maken, en van 1 werd het er 2 en toen had ik er ineens 22 hahahaha.
Heb nog wat ideetjes maar ga zo  maar even lekker proberen te slapen. Dus die komen er nog aan.










































Liefs,

dinsdag 17 januari 2012

Pannigirie (dorpsfeest) Dragotina

Yeah  gelukkig zijn we  20 juli gewoon op de pannigirie in Dragotina  Dit jaar zou het waarschijnlijk niet lukken en zowiezo volgend jaar helemaal niet ivm late vakantie dan. Maar vanavond te horen gekregen wat we toch eerder weg gaan en het feest kunnen bezoeken.

Misschien voor jullie niet zo interessant maar voor mij geweldig nieuws hihihihi



zondag 8 januari 2012

Geboortekaartjes


Bij kennissen van mij zijn er de laatste 3 weken 2 baby'tjes geboren en ik kreeg ook een lief kaartje van Marlieke die ik ken van het bloggen. Dus nu ben ik er maar eens voor gaan zitten, Het kaartje voor Marlieke heb ik er nog niet opgezet omdat ik vindt dat ze hem eerst zelf moet krijgen voor jullie hem zien.

Het eerste kaartje is voor  de ouders van een meisje die ik persoonlijk begeleid op school, ze heeft het syndroom van down en heeft wat extra hulp nodig en die geef ik. Het is echt een schat van een meid en ze was er helemaal vol van dat ze een broertje of zusje kreeg, nou het is dus een klein zusje geworden, ben benieuwd morgen hoe ze zal reageren




Het 2e kaartje is voor mijn oude buren, die hebben dus ook een meisje gekregen, binnenkort even lekker shoppen en op kraamvisite gaan, altijd leuk die kleintjes.














Liefs.

woensdag 4 januari 2012

Naar Disney geweest

 We zijn maandag naar Disney geweest en het was super, later op de dag ging het een beetje regenen maar dat mocht de pret niet drukken, tegen de tijd van de kerstparade  was het weer droog.
Aimee samen met Mickey en Duffy
Aimee en ?????
The haunted mansion
Aimee en mickey
Aimee me knabbel of babbel
Aimee met goofy
Aimee met Minni mouse
Aimee met Pluto
Aimee en ik wachtend bij Buzz light year

En er zijn nog veel meer foto's gemaakt maar dat komt nog een keer.


 Liefs,
 

zondag 1 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar

Als eerste wil ik jullie een heel goed, gezond en creatief 2012 toewensen, en ik hoop echt dat het een beter jaar wordt dan 2011.

Vandaag mijn kerstboom weggehaald en moet zeggen er heerst weer een soort van rust in huis, hoe leuk en gezellig ik het ook vind, het  is ook wel weer lekker opgeruimd nu, dus hopelijk ga ik ook eindelijk eens een goed jaar beleven, voorlopig loop ik met een brace om mijn pols ivm een pees-ontsteking dus  dat gaat al niet zo best.  Morgen gaan we eerst naar disneyland parijs en van de week ook nog naar  de musical Droomvlucht.

Mijn voornemen is om mijn hoofd lekker opgeruimd te houden, en veel te scrappen en  mijn blog bij te houden dus hou het allemaal in de gaten.

fijne avond nog.