zondag 1 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar

Als eerste wil ik jullie een heel goed, gezond en creatief 2012 toewensen, en ik hoop echt dat het een beter jaar wordt dan 2011.

Vandaag mijn kerstboom weggehaald en moet zeggen er heerst weer een soort van rust in huis, hoe leuk en gezellig ik het ook vind, het  is ook wel weer lekker opgeruimd nu, dus hopelijk ga ik ook eindelijk eens een goed jaar beleven, voorlopig loop ik met een brace om mijn pols ivm een pees-ontsteking dus  dat gaat al niet zo best.  Morgen gaan we eerst naar disneyland parijs en van de week ook nog naar  de musical Droomvlucht.

Mijn voornemen is om mijn hoofd lekker opgeruimd te houden, en veel te scrappen en  mijn blog bij te houden dus hou het allemaal in de gaten.

fijne avond nog.


5 opmerkingen:

Annelies zei

Ik wens je een heel gezond en creatief 2012! De musical Droomvlucht lijkt mij ook wel heel erg leuk. Veel plezier in Disneyland!!

martina's kaartjes zei

hoi debbie,
ik wens je langs geze weg een heel fijn, gezond en creatief 2012
grtjs, martina
x

Marlieke zei

Hm, da's inderdaad geen goed begin. Ik hoop met je mee dat je een goed 2012 gaat krijgen!

Jacqueline zei

Hoi Debbie,

Ik hoop ook dat 2012 beter wordt dan 2011 en wens je dan ook een Goed,Gelukkig en Gezond 2012, waarin we heerlijk creatief bezig kunnen zijn. Droomvlucht is geweldig, mijn kinderen zijn al geweest met hun oma.Disneyland is altijd leuk :)

Groetjes, Jacqueline

Groetjes, Jacqueline

manuela zei

Ik wens je een heel gezond en creatief 2012! De musical Droomvlucht lijkt mij ook wel heel erg leuk
groetjes manuela