dinsdag 19 juni 2012

Zwangerschapskaartje en Lo

Mijn Broer en Schoonzus  belde ons een week of 3 geleden op om te vertellen dat ze in December een kindje verwachten, dus toen  we er afgelopen zondag heen gingen om het trouwalbum te bekijken heb ik dit kaartje gegeven.

Enige tijd geleden heb ik zomaar op een zondag wat met Aimee haar haar gedaan en  ze vond het helemaal geweldig dus moest ook gelijk op de foto en daar heb ik deze LO van gemaakt, Aimee wilde er graag  vlinders op en Aimee vraagt en mama maakt (hihihi)


Helaas gaat het nog steeds niet echt goed met mij, ik werk wel weer en loop ook weer stage alleen wordt ik zo beperkt in mijn doen en laten door mijn buik, polsen en vermoeidheid dat ik nu toch echt weer even een kleine pauze heb ingelast. Gelukkig heb ik een werkgever die  wat dat betreft wel achter me staat dus morgen nog een ochtendje werken en dan toch maar 2 dagen even wat voor mezelf doen, even  tijd vrijmaken voor mezelf hoe moeilijk ik het ook vindt

Liefs,

1 opmerking:

Jacqueline zei

Wat een ontzettend lief kaartje zeg !
Heel verstandig van je dat je weer even pas op de plaats maakt. Het weer is ook erg slecht voor mensen met gewrichts problemen. Mijn moeder heeft fybrimilogie (ik hoop dat ik het goed schrijf)en die heeft ook veel last. Zelfs ik heb de laatste tijd last van polsen en knieën. Volgens mijn moeders osteopaat heeft het te maken met een hoge vochtigheid in de lucht.
Ook erg fijn dat je werkgever hier begrip voor heeft.

Groetjes, Jacqueline