maandag 28 november 2011

Layout en mijn smashbooks

Layout gemaakt met papier van BoBunny, Is al een oude foto maar daarom niet minder leuk.


En mijn 2 smashbooks, had vorige week de Roze binnengekregen en nu liep ik op de beurs in Rijswijk en daar zag ik de blauwe ben van allebei helemaal weg, ga beginnen per 1 januari in de roze en en de blauwe ga ik voor de vakantie gebruiken.

Liefs

zaterdag 26 november 2011

yeahhh

Ik heb mijn Pink smashbook, (foto's volgen)


maandag 14 november 2011

Eindelijk

Eindelijk was het dan zover, 9 november. S'morgens om 5 uur stond Aimee al naast mijn bed met de woorden van "mama wakker worden, ik ben nu echt 8 jaar" Dus even bij me gelegen en toen om kwart over 5 kon ze echt niet langer wachten want ze wist dat ze een fiets zou krijgen en die moest en zou ze zien.

Foto is genomen bij een vriend waar de fiets stond, Woensdag stond hij gewoon bij ons thuis hahaha.
Daarna gedoucht en haar verjaardagskleding aan en natuurlijk het haar opgestoken
Ze klingelde aan alle kanten want zowel haar sokken, als rokje waren voorzien van belletjes

De traktatie was ook al gemaakt, heerlijke push pops (en ze vielen in goede aarde bij de kinderen)
Natuurlijk moest er ook een verjaardagstaart komen en zie hier een littlest pet shop taart
En nog een mooie sepia foto van mijn grote kleine meisje.
Ze is weer goed verwend want op woensdag 9 november heeft ze haar fiets gehad, Just dance 3, littlest petshop speelset, dat had ze van ons gehad en verder geld, vliegtuig van petshops een nieuwe winterjas, zoobles speelset, en zaterdag 12 november hielden we haar verjaardag voor de familie en heeft ze nog veel meer petshops gehad, en versiersels voor haar fiets, en klei en nog meer geld, nu hebben we 16 november nog het kinderfeestje en dan zijn we er weer voor een jaar vanaf.

Liefs,

zaterdag 5 november 2011

mijn meisje bijna jarig

Mijn kleine meisje is as woensdag 9 november jarig , wil ik vragen wie haar een leuk kaartje wil sturen, vorig jaar heeft ze dat ook van diverse bloglezeressen gehad en dat vond ze helemaal geweldig, dus wie o wie wil zo lief zijn om haar een kaartje te sturen. Het adres kan je eventueel opvragen op famvannieuwkerk@telfort.nl


Liefs,