maandag 28 november 2011

Layout en mijn smashbooks

Layout gemaakt met papier van BoBunny, Is al een oude foto maar daarom niet minder leuk.


En mijn 2 smashbooks, had vorige week de Roze binnengekregen en nu liep ik op de beurs in Rijswijk en daar zag ik de blauwe ben van allebei helemaal weg, ga beginnen per 1 januari in de roze en en de blauwe ga ik voor de vakantie gebruiken.

Liefs

6 opmerkingen:

Jacqueline zei

uhh, wat is een smashbook ?
Je achtergrond vind ik helemaal geweldig !

Groetjes, Jacqueline

Debbie zei

Wat is een smashbook? Het is gewoon boek waarin je je creativiteit kwijt kan. In deze smashboeken zitten 40 pagina's en die zijn bedrukt. je kan er zelf van alles in gaat plakken, schrijven, tekenen enz.

Mirande zei

Hoi Debbie,
Wat een mooie LO. Moet ik ook maar weer eens mee beginnen. Ik maak nu alleen maar kaartjes. Ook leuk maar de foto's voor de LO stapelen zich maar op. Herken je dit? De oude lijn is ook super hoor. Een smashbook. Ik heb er wel eens van gehoord maar wist ook niet wat het was. Nu wel dankzij jou uitleg.
Groetjes Mirande

Marlieke zei

Hoi hoi, supergave winterse layout! Erg mooi gedaan. Smashbooks zie je tegenwoordig steeds vaker voorbij komen in blogland. Ik ben er zelf (nog)niet aan begonnen. Veel plezier ermee!

Jacqueline zei

Hoi Debbie,
Bedankt voor je uitleg, lijkt me erg leuk zo'n smashbook. Het lijkt me ook leuker dan een scrapboek, want dat zit in plastic mappen. Veel plezier ermee !

Groetjes, Jacqueline

Laura zei

leuke layout zeg!

Groetjes Laura