vrijdag 3 juni 2011

Raveleijn

We zijn afgelopen donderdag naar de efteling geweest, onze burgemeester was naar de opening van Raveleijn geweest en had vrijkaartjes gehad en die werden onder de kinderen die in 2003 geboren waren verloot, dus wij hadden Aimee ervoor opgegeven en ze was uitgeloot, dus Aimee gratis en wij via de AH-actie, We wilden op zeker naar Raveleijn we hebben de serie ook gezien en die sprak me al heel erg aan.
Toen we binnenkwamen zijn we gelijk naar de ticket automaat gegaan om voor 11 uur de kaartjes te scoren.
Eenmaal binnen was het al heel mooi en de show zelf was super heel leuk gemaakt en je zat gelijk weer in het verhaal, De rest van de dag hebben we zo veel mogelijk attracties gedaan en dat is gelukt want ondanks dat het hemelvaart was en toch wel druk was het langste wat we hebben moeten wachten hooguit 10 minuten geweest.

Hier wat foto's van Raveleijn.

Liefs

2 opmerkingen:

Annelies zei

Zo te zien hadden jullie super mooi weer voor een dagje Efteling. Die nieuwe attractie heb ik zelf ook nog niet gezien...

Jacqueline zei

Hoi Debbie en Aimee,

Wat een mooie foto's van Raveleijn zeg ! Mijn zoon heeft vrijkaarten voor de Efteling gewonnen,omdat hij met zijn school J.C. van Gent heeft meegedaan aan de Schatkamer ! Dus wij gaan van de zomer zeker ook naar Raveleijn. Jullie hebben zo te lezen een fantastische dag gehad.

Groetjes, Jacqueline