dinsdag 20 april 2010

Echt lente

Ik heb na het overlijden van mijn moeder de heksenbezem meegenomen die zij altijd in de tuin had staan gewoon vanwege het feit dat die van mijn moeder is geweest (lekker sentimenteel he)
Nu hangt hij al jaren bij mij aan de regenpijp en wat denk je vond er ineens een vogelnestje in, met een mamaduifje


Nadat ze weggevlogen was om eten te zoeken ben ik het eens gaan bestuderen en wat scherts mijn verbazing gewoon een eitje erin, volgens mijn vader zal ze in korte tijd nog een eite gaan leggen dus ben benieuwd.
Heb nu echt een lente gevoel hoewel de uitspraak "in mei leggen alle vogels een ei"nu niet echt uitkomt hahahahahha



Ik hou jullie op de hoogte .

Liefs,

donderdag 8 april 2010

Travel-Journal

Hallo Allemaal

Even een stukje schrijven hoor.
Ik wil beginnen aan een travel-journal maar weet niet hoe, wie heeft er tips oid.
Ik ga over een kleine 2,5 maand naar Corfu (griekenland) toe naar mijn zusje die daar woont, en nu maak ik natuurlijk ook wel een fotoalbum van maar wil ook graag een travel-journal maken we gaan 2,5 week naar mijn zus en we gaan met de auto dus 2 juli gaan we rijden dan hebben we 3 juli de boot in Brindisi en dan zijn we er zondagnacht 4 juli we vertrekken dan op 21 juli weer en dan willen we nog langs Venetie gaan dus wil een heel dagboek bijhouden.

Dus wie heeft er leuke tips, ideeen, voorbeelden, alle hulp is welkom



Liefs,

vrijdag 2 april 2010

Zo even een update

Bij deze wilde ik een zeggen dat ik me schaam dat ik al zolang niet hier geweest ben, het is gewoon even een beetje moeilijk allemaal, Heb veel hoofdpijn, mijn buik wil ook maar niet over gaan loop ik al 15 jaar voor bij de artsen, en nu is er ook nog een ander groot medisch probleem waarvoor ik geopereerd moet gaan worden hopelijk op korte termijn.
Daarbij zat ik ook nog in een scrapdip dus gaat even niet zo best hier, dus sorry dat ik niet reageer op jullie blogs, wilde dat het anders was op het moment.

Toch heb ik nog wat taarten gemaakt zo ook een voor het afzwemmen van aimee op 13 maart is niet echt een zwemtaart geworden maar hij was lekker en daar gaat het om , ook had i zwem cupcakes gemaakt voor 5 kindjes die afzwommen allemaal kinderen die bij aimee in de klas zaten of zitten,

Afzwemtaart

Cupcakes verpakt voor de kids

Tot slot was ik 24 maart jarig en heb ik ook 2 taarten gemaakt, hierbij de foto's. Ik heb er niet echt iets bijzonders van gemaakt, gewoon simpel gehouden.

eerste taart

tweede taart

Cupcakes voor de kids.
Hopelijk kan ik morgen weer eens lekker scrappen want heb er wel zin in.
Voor de rest wil ik hierbij iedereen een heel fijn paasweekend toe wensen.

Liefs,