donderdag 8 april 2010

Travel-Journal

Hallo Allemaal

Even een stukje schrijven hoor.
Ik wil beginnen aan een travel-journal maar weet niet hoe, wie heeft er tips oid.
Ik ga over een kleine 2,5 maand naar Corfu (griekenland) toe naar mijn zusje die daar woont, en nu maak ik natuurlijk ook wel een fotoalbum van maar wil ook graag een travel-journal maken we gaan 2,5 week naar mijn zus en we gaan met de auto dus 2 juli gaan we rijden dan hebben we 3 juli de boot in Brindisi en dan zijn we er zondagnacht 4 juli we vertrekken dan op 21 juli weer en dan willen we nog langs Venetie gaan dus wil een heel dagboek bijhouden.

Dus wie heeft er leuke tips, ideeen, voorbeelden, alle hulp is welkomLiefs,

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Hoi Debbie,

een paar jaar terug hebben mijn man en ik een rondreis gemaakt door scandinavie en ook een soort dagboek bijgehouden. Wij hebbend at digitaal gedaan; http://maarten_marlieke.reislogger.nl
Er staat per dag een verhaaltje op, ook per dag foto's en de kaart met daarop onze route. is dit een idee voor wat je bedoelt? Hoe dan ook...alvast heel veelplezier! geniet er van!

Scrapfanaat Peter zei

Hallo Debbie, Bedankt dat je mijn blog bezocht heb. Ik zelf schrijf dagelijks alles in een groot dik blanko boek die ik bij de witte boekwinkels koop en bewaar echt alles wat ik onder weg vind aan folders en dergelijke. Later verwerk ik dingen dan weer in mijn scraplayouts. Als je kans wil maken op mijn candy moet je ook mijn candy op jou blog plaatsen en mister linky op mijn blog invullen.
Groetjes Peter

Stempelientje zei

Hoi! Er staat iets op mijn blog voor je....
Groetjes van Stempelientje.

lies zei

Oh heerlijk naar Griekenland op vakantie.
Dat is mijn favoriete vakantie land.
En dat eten daar mmmmm

(Na een periode van afwezigheid ben ik weer terug)

Liefs Lies

Lischa zei

Hoi Debbie er staat op mijn blog een award voor je klaar

groetjes jolanda