woensdag 3 februari 2010

Gat in het hoofd

Mijn meisje heeft een gat in haar hoofd, zo zielig, ze moest op school naar de toilet en rende naar de deur aangezien er nog een paar meiden moesten, ze gleed uit en kwam met haar hoofdje tegen de tafelpoot dus de juffrouw haar hoofd bovenop nagekeken en zag niets, Aimee naar de toilet voelde op haar achterhoofd en zag bloed op haar handje maar nog niets zeggen hoor tegen de juf, dus de juf niet verder gekeken. Ze zou 's middags met Sandra meegaan en die voelde en heeft goed gekeken en ja hoor een gat (opengespleten) waarschijnlijk heeft haar hoofd nog een klap gemaakt tegen de deurpost nadat hij tegen de tafel aan gekomen was, Aimee wilde het niet aan de juf laten zien omdat ze bang was dat de juf zou schrikken van het bloed (klein mutsie dat het is. Uiteindelijk naar de dokter geweest en na 4 verdovingen, een hechting en lijmen is het nu dicht heb er foto's van zet ze ook neer als je niet wilt kijken zeker niet doen.

Nu een brutaal vraagje aan jullie zouden jullie aimee een lief kaartje kunnen en willen sturen? het zou haar wel opvrolijken.

Voor het adres kun je me mailen op mamavanaimee@live.nl zou het heel leuk vinden als ze wat kaartjes kan ontvangen.


Liefs,

5 opmerkingen:

scrapgirlmarianne zei

hallo,

ach gossie wat een ellende zeg en jakkie die foto's haha.
Veel beterschap meissie en hoop dat het snel over is.

Liefs marianne xxx

scraplouise zei

O jee wat zielig zeg, beterschap en voor dat je het weet is het weer over.

gr.louise

Stempelientje zei

O jemig zeg Debbie! Dat is schrikken,en wel een bikkel zeg dat ze niks tegen de juf zei over het bloed.Ik hoop dat ze vannacht wel kan slapen!
Geef haar maar een dikke knuf van ons!Morgen gaat mijn meidje aan de slag voor Aimee hoor!

lies zei

He wat een nare dingen zijn dat.
Hoop dat ze er niet al te veel last van zal hebben verder.

Liefs Lies

Stempelientje zei

Hoe gaat het met Aimee?