maandag 16 maart 2009

Een mooi knutselwerkje van Aimee en theedrinken

Vorige week hadden ze het bij Aimee op school over kikkers en dan meer Kikker van Max Velthuijs maar oke om daar iets mee te knutselen in een uurtje tijd wordt hem niet hahahahaha.
Al met al heeft Aimee voor op school een super mooi kikkerknutselwerkje gemaakt


Het is gemaakt van blauw cardstock voor de vijver, daarbij gele cardstock gebruikt voor het riet, wat waterleliebladen geknipt en drie kikkers uitgeprint die Aimee heeft gekleurt en die op de bladen gezet. (Aimee keek even heel serieus hahahahahaha)


Ook hebben we afgelopen zaterdag een theekransje gehouden, we hadden lekker kwarktaart gemaakt en die op aimee haar bordjes gedaan ook haar Dora theeserviesje moest op tafel komen natuurlijk en "ECHTE" thee moest er geschonken worden .Ik ben een week of 4/5 bezig geweest om geboortekaartjes te maken en nu mag ik het kaartje laten zien want Sylvia is bevallen van een mooie dochter genaamd KYARA. Ik heb alle kaartjes gemaakt inclusief haar naam gestempeld en wat denk je ga ik vragen hoe het kindje heet hahahahahahha ja je zal het maar niet weten he.
Het is een op zich simpel kaartje hij is gestempeld met een stempel van de eline-baby serie (het blijft een mooie stempel)
ingekleurd met derwent potloden en reukloze terpentine en doezelaars, de hartjes van de bloemen zijn aangestipt met een stickle.

Liefs,

1 opmerking:

Angélique zei

Wat een mooie knutsel heeft ze gemaakt en wat gezellig om zo samen thee (en taart!! :)) te eten!

hihi..en je opmerking is wel heel goed overigens bij dat geboortekaartje *LOL*
Is erg mooi geworden!