woensdag 17 juli 2013

Juffen-meesterdag Cadeautje


Vandaag was het Juffen en Meesterdag bij Aimee op school, nog 2 dagen en dan hebben we vakantie en dan gaat Aimee na de zomervakantie alweer naar groep 7 toe. Gaat veel te hard allemaal. Maar goed vandaag vierde ze dus meester en juffendag  en ze zijn heerlijk naar het strand in Hoek van Holland geweest.
Aimee heeft aan de meester een pennenbak gegeven   lekker opgepimpt door mama natuurlijk. Daarbij heeft ze een pen gegeven  waarop staat "Beste Meester"en een boekje  waarin ze van alles moest invullen over het afgelopen jaar en over zichzelf.
Gebruik gemaakt van de Mama-Razzi lijn

De filmstrip is van Tim Holtz

Bloemen en knopen ook van Mama-Razzi

En een foto van Aimee van begin dit jaar, (en wat is ze alweer veranderd zeg)

Nog een foto van het paardrijden van vanmiddag, Ze mocht weer op haar grote vriend Robbedoes, is een van de grootste ponys  van de manege. Ze hebben weer heerlijk buiten gereden. Daarna heeft ze nog een poets-les gehad tot 6 uur. Nu is het balen want eerst gaan we 4 weken op vakantie en dan is het nog twee weken geen ponykamp dus in totaal rijdt ze nu 6 weken niet, Na de vakantie mag ze naar de gevorderde les toe en  gaat ze 2 keer per week rijden.


 Liefs,

zaterdag 13 juli 2013

Nog een fotolijstje gemaakt  voor een vriendin in Griekenland.


Afgelopen woensdag hadden we juffendag, ook al ben ik geen echt juf maar de persoonlijk begeleidster van een meisje met Down syndroom kreeg ik toch van  een aantal kindjes een heel lief cadeautje.
Van het meisje waar ik mee werk kreeg ik samen met nog vijf klasgenootjes een pot met verschillende soorten thee en snoepjes en van mijn grote vriend Luuk  (is echt een ieniemienie mannetje) kreeg ik een pot gevuld met hartjes en schuimblokjes.

 




dinsdag 9 juli 2013

Gemaakt voor mijn neefje