donderdag 31 januari 2013

5 Years Journal

Wat gaat dat toch hard zeg zo'n maand,  vandaag de laatste vraag  van de maand Januari in gevuld en nu  op naar Februari.

Wilde hier de  pagina van Januari neerzetten maar aangezien het een pdf bestand is  lukt het me niet helaas. Zodra ik het uitgedoktert heb  zien jullie ze wel verschijnen.


zondag 6 januari 2013

Mijn Broertje

Kleine kindjes worden groot, de eerste foto is mijn broertje  7 jaar geelden met Aimee en de 2e foto is  mijn broertje met zijn vriendin en haar kleine zusje. (die is vanmiddag genomen) Mijn broertje heeft een hele speciale plek in mijn hart, nadat hij geboren is  is het heel slecht gegaan met zowel hem als onze moeder, hij is 3 maanden te vroeg geboren  en  heeft 2 keer in coma gelegen en na zijn geboorte  kreeg mijn moeder allerlei klachten waardoor ik  mijn moeder heel erg veel uit handen heb genomen met het huishouden en mijn broertje. Mijn moeder is overleden toen hij 5 jaar was. Ik heb daarna zo'n beetje van alles overgenomen. totdat ik na een jaar een lichte hartaanval kreeg. (ik was 25). maar goed mijn broertje en ik hebben dus een hele speciale band hoewel nu hij 17 is er wel het een en ander aan het veranderen is. Wat maar goed is ook, ben wel blij dat hij me altijd belt als er iets is.

Moest het even kwijt hoor, sorry
















,
Liefs

zaterdag 5 januari 2013

5 Years journal

Net wat leuks gelezen, en heel simpel.
Elke dag een vraag beantwoorden en dat voor 5 jaar lang. Elk jaar de zelfde vragen maar steeds een ander antwoord. Heb net alle vragen gedownload zijn wel in het  engels  maar ga ze omzetten naar Nederlands. Zal wel even een  werk zijn maar goed dat maakt niet uit. Kan ze zowiezo al beantwoorden.

Heb ook zo'n zin om te scrappen maar we zijn nog druk in de verbouwing bezig dus helaas  kan dat nog niet.
Heb ook al mijn  insteek hoezen binnen voor mijn PL  wordt wel een 6x8 album maar dat maakt niet uit. het eerste  verslag is geschreven  en de eerste foto's zijn gemaakt, en in een mapje gezet. Dus zodra we klaar zijn in huis dan  kan ik gelijk beginnen.

Liefs,

woensdag 2 januari 2013

verbouwen en opruimen

Onze dochter Aimee wordt ook steeds groter, ze ligt in  een kamer die grenst aan  de woonkamer (gescheiden door een soort 2 openslaande deuren) dus ons plan was om Aimee naar de balkon kamer (lees scrapkamer) te doen en dan gelijk haar kamer tienerproof te maken, en dan de scrapkasten  naar de achterkamer  en dan zodra alles van Aimee alles weg is  de eetkamer tafel naar de achterkamer te  doen zodat we een grotere woonkamer krijgen die   dus ook nog af te sluiten is van de woonkamer door de deuren. Ook zouden we de kasten die we over hebben (nog van mijn online winkel)  in onze slaapkamer  zetten zodat we meer kast/opbergruimte gaan creeeren  (is toch wel klein een appartement met een gezin).

Nu is de balkon kamer zo goed als leeg dus die kan gestuct worden  daarna verven en nieuw laminaat erin en dan in gaan richten, we hebben alle spullen al binnen behalve de decoratie nog niet.  de kasten staan voorzien van deuren in onze slaapkamer en de scrapkasten ook voorzien van deuren staan nu op zijn plek in Aimee haar (oude) slaapkamer, morgen heerlijk alles uit gaan zoeken en dan  snel verder in Aimee haar nieuwe kamer zodat het ook snel  in orde gaat komen, dan heeft Aimee in haar oude kamer nog  3 kasten waarvan er nog 2 in onze slaapkamer gaan komen (maar eerst een inbouwkast eruit slopen)  dus dan hebben we echt onwijs veel opbergruimte. Foto's volgen zodra alles klaar is. We zijn 31 december begonnen en  we lopen al een dag voor op schema dus proberen vol te houden. Morgen ga ik dus  de scrapspullen uitzoeken  en wat ik niet meer gebruik dat gaat weg  en daarna ga ik verder met  het behang eraf te halen dus  we zijn lekker bezig in 2013.






Liefs