maandag 25 juni 2012

Steralbum


Dit steralbum heb ik gemaakt voor Katharina en Spiros uit Corfu, de mensen waar wij altijd slapen passen op hun kinderen als ze aan het werk zijn, ze hebben een appartementencomplex, zwembad, bar en restaurant 
Vorig jaar is hun kindje geboren en in Griekenland is het gewoon dat een kindje pas een naam krijgt als het  gedoopt is en in september dit jaar zal dat gaan gebeuren, dan word de  kleine  bijna 2.
Maar goed vorig jaar heb ik ook veel tijd met de kleine doorgebracht en dat moest wel op de gevoelige plaat gelegd worden. En nu heb ik dus dit sterboekje gemaakt en over een week of 3 ga ik het geven dus ben benieuwd wat ze er van gaan vinden.






Liefs Debbie en Aimee

dinsdag 19 juni 2012

Zwangerschapskaartje en Lo

Mijn Broer en Schoonzus  belde ons een week of 3 geleden op om te vertellen dat ze in December een kindje verwachten, dus toen  we er afgelopen zondag heen gingen om het trouwalbum te bekijken heb ik dit kaartje gegeven.

Enige tijd geleden heb ik zomaar op een zondag wat met Aimee haar haar gedaan en  ze vond het helemaal geweldig dus moest ook gelijk op de foto en daar heb ik deze LO van gemaakt, Aimee wilde er graag  vlinders op en Aimee vraagt en mama maakt (hihihi)


Helaas gaat het nog steeds niet echt goed met mij, ik werk wel weer en loop ook weer stage alleen wordt ik zo beperkt in mijn doen en laten door mijn buik, polsen en vermoeidheid dat ik nu toch echt weer even een kleine pauze heb ingelast. Gelukkig heb ik een werkgever die  wat dat betreft wel achter me staat dus morgen nog een ochtendje werken en dan toch maar 2 dagen even wat voor mezelf doen, even  tijd vrijmaken voor mezelf hoe moeilijk ik het ook vindt

Liefs,

zaterdag 9 juni 2012

Onze Oranjebrullie en ons schouwduifje


Al 4 jaar komt er een schouwduifje een nestje maken in de bezem die ik meeheb genomen na het overlijden van mij moeder. Elk jaar is er een nestje  met een duifje en  hier is onze nieuwste aanwinst.



Ook hebben we tegenwoordig een oranjebrullie thuis, nu maar hopen dat ze geluk brengt voor nederland.


Veel liefs,                                                                                

zondag 3 juni 2012

Kado vaderdag

Toen mijn broer trouwde is er een foto gemaakt van alle kinderen + aanhang  van mijn vader, nu willen wij die als vergroting  voor vaderdag geven  met een mooie lijst erbij