zaterdag 27 augustus 2011

Scrap-canvas

In de vakantie is Aimee haar vriendinnetje komen slapen en de andere dag hadden ze allebei zowat de zelfde kleding aan en ook hun haar was hetzelfde gevlochten, hoewel het van Aimee in griekenland is gedaan en van Gwen in spanje. Ze wisten het ook niet van elkaar dus toen ze elkaar zagen na de vakanties hadden ze gelijk zoiets van wij zijn zusjes?
Nou vel zelf jullie oordeel maar.

Liefs,

maandag 22 augustus 2011

Moet het even kwijt



Aimee wordt pas in november 8 jaar, en ze zou een nieuwe fiets krijgen van ons, Ze wilde een cruiser dus wij eens rond gaan kijken en ja hoor Aimee had haar ook laten vallen op een roze cruiser met bloemen, en nu hebben we hem vanavond besteld voor haar omdat hij flink afgeprijst was (bijna 175 euro eraf van de fiets sssssstttttttttt) Moet dus nog een smoes verzinnen dat ze even weg is als hij binnenkomt. Dit is de fiets.
Ook hebben we gelijk een nieuwe winterjas voor haar gekocht. Echt een Aimee jas. hahahhaa



Liefs,

zaterdag 13 augustus 2011

Geboortekaartje voor de buuf

Terwijl wij op vakantie waren op Corfu (foto's volgen nog) is mijn buurvrouw bevallen van een mooi klein meisje, dus zodra we thuis kwamen gelijk een kaartje gemaakt voor haar, het is een doosje en daarin een kaartje, Sandy en Jef vonden het helemaal geweldig.





Liefs,