maandag 28 februari 2011

Eerste barbietaart

Morgen komen 2 van mijn nichten gezellig op visite, heb een nichtje al heel lang niet meer gezien en mijn andere nichtje al zowat een jaar niet, nu komen ze gezellig een daagje langs, dus aimee wilde voor die gelegenheid een taart maken en het is een barbietaart geworden hahahaha Is met icing gedaan want helaas pindakaas ik had geen fondant en geen marsepein meer in huis (snik snik) dus icing genomen en daar een kleurtje doorheen gedaan en wat versierd met prinsessendeco. De taart is gevuld met Jam en banketbakkersroom en het beslag is Biscuitmix.

Aimee heeft mee versierd en heeft ook meegheolpen de icing erop te doen dus het is niet zo heel erg mooi en netjes.
Maar zij is heel trots op HAAR taart en ik ook hoor heeft ze toch maar weer mooi gedaan.








Liefs,

zaterdag 26 februari 2011

Voetbalplaatjes van de AH

Wie o wie heeft er plaatjes over of dubbel. AImee moet er nog 58 en mijn broertje nog 77 ik heb ook nog dubbele dus als je er ook nog moet geef maar een gil.

Liefs,

donderdag 17 februari 2011

Wat kaartjes

Ik ben gisteravond even in mijn hobbykamer gedoken om wat kaartjes te maken, 1 voor mijn buurvrouw die zwanger is en 2 voor een lieve collega, haar zus wordt oma en haar nichtje mama dus ze vroeg of ik kaartjes wilde maken. Ze zijn allemaal met papier van eline's huis gemaakt en de stempeltjes ziijn van marianne design en de andere is van Elzybells "mom to be"
De bloemetjes zijn van Prima.


Deze was voor de Buuf, ze vond hem helemaal super
En deze heb ik gemaakt voor mijn collega


Liefs,

woensdag 16 februari 2011

Wee suzi

Er is een nieuw merk stempeltjes uit en wat een sweeties zijn het het is het merk wee stempels en als je haar helpt om naamsbekendheid te krijgen krijg je suzi van haar kado als je volgers wordt en een plaatje op je blog plaatst, tevens even een berichtje achterlaten bij haar en dan stuurt ze je suzi




Dus ga snel naar het blog van Sylvia.


Liefs,

dinsdag 8 februari 2011

De eerste pagina's

Zo de eerste pagina's er mist nog een spread maar die krijg ik niet op de foto dat wil zeggen wel op de foto maar zodra ik hem op de pc zet pakt hij hem niet dus jullie krijgen die tegoed.







Liefs,

De eerste 3 kerstkaarten

De eerste 3 kerstkaarten heb ik al klaar, de beertjes van forever friends blijven mijn favoriet, als klein meisje spaarde ik er alles van baby bordjes flesjes, bekers slabbetje ga zo maar door, toen mijn dochter geboren werd heeft ze alles van forever friends gehad haar heel kamertje was ervan, de dekbedovertrek, het hemeltje echt alles.

moest ik even kwijt hihihi jeugd sentiment



inzending DT sliekje stempels

Hallo Allemaal

Hier even een kaartje wat ik gemaakt heb ivm dt werk voor sliekje (kijk maar naar een eerder bericht) Het is een digi afdrukje gemaakt door sliekje ingekleurd met copic's (ben er nog steeds niet goed in) papier is van Imaginisce en bloemen van xenos en prima



Liefs,