zondag 26 juli 2009

Nog wat meer leuk nieuws

Mijn zusje woont op Corfu en nu gaan we heel misschien in de herfstvakantie naar haar toe heb haar dan meer dan 1,5 jaar niet gezien dus ben heel blij en hop echt dat het allemaal door kan gaan.








Liefs,

Kaartjes maken

Hallo

even een vlug berichtje van mij, het gaat momenteel niet zo heel erg lekker met mij helaas, valt me allemaal zwaarder dan ik dacht, vergeleken met de vorige behandelingen.
Wel leuk nieuws, er zijn in de vriendenkring wat baby's geboren en wat mensen zwanger dus leuk cadeautjes kopen en kaartjes maken en wat leuke dingen maken, mits ik er de fut voor heb want er ligt nog heel erg veel op me te wachten wat ook echt af moet.

Liefs,

donderdag 16 juli 2009

Terug van 2 dagen Duitsland

Zo we zijn maandag naar Duitsland (Essen) gereden om een nachtje luxe te gaan logeren en om naar Moviepark te gaan en moet zeggen echt een onwijs gaaf park, we gaan er zeker nog een keer naar toe. Het is een heel leuk opgezet park met veel leuke attrakties. Daarna gingen we naar ons hotel en we hadden echt een supermooie kamer alles heel erg luxe een heerlijk diner gehad en de andere morgen en heerlijk ontbijt. dinsdag zijn we weer weg gegaan en zijn we nog even naar burgers zoo geweest, ook een heel erg mooi park is dat.

Hier wat foto's van movie-park

Aimee met Patrick de zeester


Aimee met Spongebob



Aimee met Jimmy Neutron


Aimee met Dora the explorer


Aimee met Diego


Ice Age


Aimee met Dora, Jimmy, Patrick en Spongebob


Met een Ice Age karakter


En met de andere van ice age


Aimee blust een brandje op de pier


Aimee met een knappe stunt politieagent


De parade

En er zijn nog veel meer foto's van moviepark gemaakt, ook hiervan ga ik weer een mooi album maken.


Liefs,

woensdag 8 juli 2009

Eindelijk mijn afscheidscadeautjes af

Zo ik heb dan ook eindelijk mijn afscheidscadeautjes af .
Vanmorgen was het een wendag voor de kids gingen ze even een ochtendje (zo'n 1.5 uur)
wennen kijken of het allemaal wat was, Aimee heeft met volle teugen genoten ervan, ze heeft het zinnetje ïk ben lief"geschreven en haar naam.
Daarna gingen ze weer terug naar groep 2 en morgen hebben we een soort van afscheidsceremonie georganiseerd voor de 40 kleuters die naar groep 3 gaan.

Hier komen de foto's van de cadeautjes.



Dit is het cadeautje voor Juf Petra (de bovenste 3 foto's)




En deze is voor Juf Patricia


Liefs,

vrijdag 3 juli 2009

Wat canvassen gemaakt met Sandra

Onze meiden (Danyce en Aimee) gaan naar groep 3 toe na de grote vakantie dus we wilden een leuk afscheidskado maken voor de juffen. Ik ben naar school gegaan en daar heb ik Aimee en Danyce met juf Petra en juf Patricia op de foto gezet, Ook de juf Nathalie van Nikela gaat weg dus daar moest ook een bedankje voor gemaakt worden,
Sandra heeft met een klein beetje van mijn hulp 2 canvassen gemaakt en ik heb de 3e gemaakt van Nikela met Juf Nathalie.
Ik moet nog voor aimee de doosjes maken wil een memoriesbox maken voor de juffen met foto en een zelfgeschreven briefje van aimee erin.
Maar daar ben ik nog mee bezig.
Dit zijn de canvassen.







Liefs,