zondag 31 mei 2009

Nog wat werk en een mooie meid

Ik heb deze canvas ook nog voor Patricia gemaakt zomaar als bedankje. Ze vond hem heel erg mooi, ook weet ik nu de reactie van haar vriendin die het steralbum heeft gehad hihihihi, Ze vond hem heel erg mooi dus ik ben blij scheelt weer he als andere mensen je werk waarderen.
Vandaag zijn we even bij Sandra geweest en bij Danyce (vond Aimee helemaal niet erg) Sandra heeft alle kids gesminkt en dit was het resultaat van Aimee (en van Danyce, ze waren hetzelfde gesminkt)

En ja hoor zo kan ook nog lachen gelukkig.
Liefs,

woensdag 27 mei 2009

Een heleboel te laten zien




Ik help op woensdagmiddag altijd op de kidsclub hier op school, Peet noemt me het creatieve brein, nu met het mooie weer hebben we buitenactiviteiten maar er waren een paar meiden die wilde knutselen dus ging ik naar boven met ze en gezellig knutselen, Rory heeft voor mij dit mooie boekje gemaakt.
Ik kreeg een hele mooie foto van mijn vriendin Sandra van haar jongste dochtertje Nikela zodra ik de foto zag wist ik wel een beetje hoe ik het wilde doen, Dit is het resultaat de canvas is eerst bewerkt met gesso daarna met roze erover heen bloemen erbij wat kant en lint en tada dit is het resultaat, deze is voor op Nikeel's kamertje en morgen heb ik de vergroting ervan en dan maak ik nog een grote canvas voor San en Jadi.
Vandaag is ook een vriendinnetje van Aimee wezen spelen zij en haar tweelingzusje wilde altijd al een jacobs ladder maken dus nu kwam Donna spelen en hebben we onderstaan boekje gemaakt en over 2 weken is haar zus Gina aan de beurt.

Zo nu ga is zo weer verder aan de melkpakken die ik morgen af ga leveren, en dan liggen er nog 2 melkpakken te wachten om gemaakt te worden dus er volgt nog meer hahahahahaha daarbij wil ik ook nog wat scrapkaarten maken dus ben druk bezig met heeeeeeeel veeeeeel dingen
hou het in de gaten.

Liefs

Een steralbum

Voor de juf van Aimee heb ik een steralbum gemaakt, haar vriendin is jarig en ze wilde zoiets geven aan haar hij is lekker fleurig geworden, en hij viel al in de smaak bij Patricia





Liefs,

maandag 25 mei 2009

nieuwe artikelen

Er zijn weer wat nieuwe artikelen tegevoegd in de winkel.










Liefs,

woensdag 20 mei 2009

En weer een melkpakje af

Deze keer was hij weer voor juf Patricia, hij is gemaakt voor de pasgeboren zoon van haar vriendin hij is weer nagemaakt van het geboortekaartje.
Ben nu nog bezig met 2 pakken en de bestelling van weer een andere komt eraan, dus ben nog wel een poosje bezig. Vind het super om te maken en vindt het leuk de reacties die je krijgt erover.


Liefs,

maandag 18 mei 2009

LO voor Oguzhan

Bij ons op school loopt Oguzhan stage een hele leuke knul die gewoon heel erg lief is. Hij is ook zanger en vanaf volgend jaar ligt er ook een cd van hem in de schappen dus ben heel erg benieuwd ernaar het word als het goed is gedeeltelijk engels en gedeeltelijk turks.
Hij vroeg aan mij of ik een mooie lo wilde maken en wilde dat natuurlijk wel doen dit is hem geworden.



Liefs,

woensdag 13 mei 2009

Ik heb vandaag het melkpakje gegeven aan de juf van Aimee en ze vond hem helemaal geweldig evenals vele andere nieuwschierigen hihihihi, Ook Bep vond hem helemaal top en vroeg of ik er een voor haar achterkleinzoon wilde maken en natuurlijk doe ik dat voor haar bedoel kan altijd bij haar terecht. Hierbij het melkpakje.





Liefs,

dinsdag 12 mei 2009

Aimee en Stefan

Nog even een leuke foto van Aimee en de buurman.
Sinds Stefan en Desiree naast ons zijn komen wonen is aimee er kind aan huis even bij de poesje kijken even kletsen en even mee eten daar want Aimee heeft altijd zo'n honger. Aimee is heimelijk een beetje verliefd op Stefan, vond dit een hele leuke foto van samen.










De juf van Aimee heeft gevraagt of ik iets wilde maken voor de baby van een vriendin en dat wilde ik natuurlijk wel, nou dit is het geworden het geboortekaartje staat ernaast en heb dat idee gebruikt het venstertje kan je een fotoje tussen doen en dan heb je een leuk fotolijstje.










Liefs

zaterdag 9 mei 2009

moederdag

Voor iedereen een hele fijne moederdag en" mam, ik denk aan je"
Voor altijd in gedachten mam



Liefs,

Afegelopen donderdag

Hebben we op het forum http://www.creatingmemorys.messageboard.nl/ een hele leuke gezellige online crop gehad die door Angelique werd gehouden, en dit is mijn uitwerking van deze gezellige avond.





Verder heb ik nog wat gedaan aan het album van mijn broertje maar daar laat ik nu niets van zien want hij kijkt ook op dit blog en het si nog een verrassing.
Morgen komen wel de 3 dingen erop die ik als bestelling heb gemaakt.


Liefs,